Crossfit in Rotterdam

Train midden in de natuur, aan de rand van Rotterdam

Crossfit in Rotterdam is steeds populairder geworden.
Daarom hebben veel Rotterdammers inmiddels ook de trainingslocatie van Crossfit Ridderkerk in natuurgebied De Gorzen ontdekt.

Op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam Zuid, is Crossfit Ridderkerk open voor iedereen die serieus aan de slag wil om fitter te worden.

Wil jij ook fitter worden in een fijne omgeving en een gezellige community?

Plan nu online een gratis proefles op een moment dat voor jou uit komt.
Liever eerst sparren met één van onze ervaren personal trainers? Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Waarom CrossFit Ridderkerk?

Gelegen op een geweldige locatie in het groen, word je intensief begeleid om jouw doelen te halen.

• Je krijgt een eigen ervaren en persoonlijke CrossFit trainer.
  • Ongeacht leeftijd of fitheid, je krijgt persoonlijke coaching bij het bereiken van jouw fitness doelen.
  • Dat doen we in onze gym door leuke & uitdagende trainingen en begeleiding in optimale voeding en herstel.
  • Onze hechte community is er voor iedereen!
  • De meeste van onze leden boeken binnen 3 maanden significante resultaten!

Neem het niet alleen van ons aan, meer dan dertig reviews zijn een mooi testament van onze vijf sterren waardering.

• Ieder half jaar een progressiegesprek met jouw persoonlijke coach
  • Toegang tot alle verschillende lessen, waaronder de WOD, strength, olympic lifting & mobility
  • Regelmatige leuke evenementen voor alle leden
  • De beste coaching en begeleiding die we kunnen bieden
  • Een hechte & leuke community, waarbij we elkaar helpen
  • Toegang tot workshops en trajecten die jou trainings- en lifestyle doelen ondersteunen

Waarom is Crossfit iets voor jou?

Iedereen kan met CrossFit beginnen!

Het is leuk en makkelijk. Wees dus niet bang om die eerste stap te maken, wij ontvangen je met open armen. Zelfs als je helemaal geen ervaring hebt met sport, maken wij er een leuke les van waarin je jezelf beter zal leren kennen.

Je bereikt aantoonbaar resultaat

CrossFit is onze passie en die delen we graag met iedereen. Wij weten hoe groot de impact van CrossFit kan zijn en willen dat jij dat komt ontdekken!

CrossFit is een trainingsvorm waarmee je uitgedaagd wordt met functionele bewegingen op relatieve hoge intensiteit. Hiermee boek je zeker mooie resultaten! Je trainingsresultaten leg je vast, waardoor je goed inzicht hebt in je voortgang.

Je staat er niet alleen voor

Je traint individueel en op je eigen niveau, maar dat doe je in groepsverband. Je komt in een leuke community terecht waar iedereen welkom is en op zijn eigen niveau kan trainen.

Omdat je met een groep bezig bent kun je elkaar aanmoedigen, van elkaar leren en elkaar uitdagen.

Wat kost een CrossFit Abonnement in Rotterdam?

Vergeleken met andere CrossFit aanbieders in Rotterdam, betaal je bij CrossFit Ridderkerk zeker niet teveel.
Doordat we je intensief begeleiden, kan je Crossfit niet vergelijken met een sportschool in de buurt.

Onze missie is om jou te helpen om je fitness doelen te bereiken. Om het je makkelijk te maken, hebben we daarom de instap abonnementen van de meeste CrossFit aanbieders in Rotterdam en hun websites voor je op een rijtje gezet.

Het belangrijkste is voor ons niet waar in Rotterdam je start met Crossfit. Áls je maar start!

Neem daarom ook eens een kijkje bij één van de andere Crossfit locaties in Rotterdam, want wij geloven erin dat je vooral zelf moet ervaren wat het beste bij jou past en waar jij je fijn voelt om het beste uit jezelf te halen.

We vinden het natuurlijk super als je in ieder geval ook bij ons langskomt voor een Kennismaking of een Proefles.

Op onze Lidmaatschap pagina vind je alle informatie over onze abonnementen.

Crossfit Hofplein

crossfithofplein.com
va96,65

CrossFitNulTien

crossfitnultien.nl
va79,50

Is Crossfit Ridderkerk goed bereikbaar vanuit Rotterdam?

Vanuit de verschillende wijken van Rotterdam Zuid is de trainingslocatie van Crossfit Ridderkerk binnen 10 minuten te bereiken.

Doordat wij gevestigd zijn in natuurgebied De Gorzen, trainen wij vaak buiten in het gebied. Dit levert veel extra mogelijkheden op om nog meer gevarieerde trainingen aan te bieden. Het trainen in de natuur is een mooi aanvullend element.