De sportschool opnieuw uitgevonden

Crossfit, hét alternatief voor de sportschool

Crossfit is de afgelopen tijd steeds populairder geworden als alternatief voor de sportschool.
Veel mensen zeggen hun abonnement bij de sportschool op, om met Crossfit aan de slag te gaan.

Waarom? Bij een reguliere sportschool ontbreekt vaak de begeleiding en wij zien dat mensen vaak een groepsgevoel missen. Wij geloven dat intensieve begeleiding, elkaar motiveren en aandacht voor training, mindset en voeding hand in hand gaan. Het resultaat is dat je een gezonde levensstijl bereikt.

Ben jij ook benieuwd waar het allemaal om te doen is?

Plan dan nu online een gratis proefles op een moment dat voor jou uit komt.
Liever eerst sparren met één van onze ervaren personal trainers? Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Waarom CrossFit Ridderkerk in plaats van de sportschool?

Gelegen op een geweldige locatie in het groen, word je intensief begeleid om jouw doelen te halen.

• Je krijgt een eigen ervaren en persoonlijke coach.
  • Ongeacht leeftijd of fitheid, je krijgt persoonlijke coaching bij het bereiken van jouw fitness doelen.
  • Dat doen we in onze gym door leuke & uitdagende trainingen en begeleiding in optimale voeding en herstel.
  • Onze hechte community is er voor iedereen!
  • De meeste van onze leden boeken binnen 3 maanden significante resultaten!

Neem het niet alleen van ons aan, meer dan dertig reviews zijn een mooi testament van onze vijf sterren waardering.

Waarom is Crossfit iets voor jou?

Als je naar de sportschool kan, kan je ook met CrossFit beginnen!

Het is leuk en makkelijk. Wees dus niet bang om die eerste stap te maken, wij ontvangen je met open armen. Zelfs als je helemaal geen ervaring hebt met sport, maken wij er een leuke les van waarin je jezelf beter zal leren kennen.

Je bereikt aantoonbaar resultaat

CrossFit is onze passie en die delen we graag met iedereen. Wij weten hoe groot de impact van CrossFit kan zijn en willen dat jij dat komt ontdekken! CrossFit is een trainingsvorm waarmee je uitgedaagd wordt met functionele bewegingen op relatieve hoge intensiteit. Hiermee boek je zeker mooie resultaten! Je trainingsresultaten leg je vast, waardoor je goed inzicht hebt in je voortgang.

Je staat er niet alleen voor

Je traint individueel en op je eigen niveau, maar dat doe je in groepsverband. Je komt in een leuke community terecht waar iedereen welkom is en op zijn eigen niveau kan trainen. Omdat je met een groep bezig bent kun je elkaar aanmoedigen, van elkaar leren en elkaar uitdagen.

Wat kost een CrossFit Abonnement?

Vergeleken met andere CrossFit aanbieders in de regio, betaal je bij CrossFit Ridderkerk zeker niet teveel.

Vaak zal Crossfit wel iets duurder zijn dan een abonnement bij de sportschool. Doordat we je intensief begeleiden, en regelmatig persoonlijk je voorgang bespreken en je adviseren over voeding, training en lifestyle, kan je dat eigenlijk niet vergelijken met een regulier sportschool abonnement.

Een abonnement bij ons is er vanaf €62,50 per maand. Dat is altijd inclusief groepslessen, een persoonlijke intake en -begeleiding.

• Ieder half jaar een progressiegesprek met jouw persoonlijke coach
  • Toegang tot alle verschillende lessen, waaronder de WOD, strength, olympic lifting & mobility
  • Regelmatig leuke evenementen voor alle leden
  • De beste coaching en begeleiding die we je kunnen bieden
  • Een hechte & leuke community, waarbij we elkaar helpen
  • Toegang tot workshops en trajecten die jou trainings- en lifestyle doelen ondersteunen

Onze missie is om jou te helpen om je fitness doelen te bereiken.

Op onze Lidmaatschap pagina vind je alle informatie over onze abonnementen.

Is Crossfit Ridderkerk goed bereikbaar?

Wij zijn gelegen in Ridderkerk. Vanuit Hendrik-ido-Ambacht, Barendrecht en de verschillende wijken van Rotterdam Zuid is onze sportschool binnen 10 minuten te bereiken. Er is ruim voldoende parkeerplaats voor de deur.

Doordat wij gevestigd zijn in natuurgebied De Gorzen, trainen wij vaak buiten in het gebied. Dit levert veel extra mogelijkheden op om nog meer gevarieerde trainingen aan te bieden. Het trainen in de natuur is een mooi aanvullend element.