Over Ons

Jongste Lid

Oudste Lid

Welkom!

Onze trainingslocatie noemen wij de “Box”. De naam “Box” komt voort uit de geschiedenis van Crossfit, waar men bij het ontstaan van Crossfit (rond 2000) steeds meer locaties erbij kreeg en deze locaties meestal werden gestart in een garagebox. De Box biedt thuis aan alle atleten (alle leden zijn atleten, ongeacht niveau), heeft een informele en open sfeer, waar men samen hard werkt aan ieders individuele doelen.

Onze Box heeft verschillende soorten materiaal en faciliteiten om je trainingen afwisselend en uitdagend te maken.

Locatie

De box van Crossfit ridderkerk is gelegen in het natuur- en recreatiepark De Gorzen, aan de Gorzenweg 5 te Ridderkerk. Ons terrein is circa 1.000m² groot, heeft een groot open terrein omheind door een hek en betreft 2 grote gebouwen. Het ene gebouw betreft de box, waar we trainen en het andere gebouw betreft de “Cooldown” kantine, kleedkamers, douche en toiletten.

Het Gorzenpark ligt aan de oostkant van Ridderkerk tussen het “Nieuwe Veer” en de “Nieuwe Haven”. Het wordt verder begrenst door de Rotterdamseweg en de aan de zijde van de Noord gelegen Deltadijk. Het is ten gevolge van allerlei activiteiten en omstandigheden in een periode van een halve eeuw omgevormd tot een heuvelachtig natuurgebied met veel waterpartijen.

Locatie

Staff